1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים בנייר אפייה 3 תבניות.
2 מקציפים את החמאה והסוכר למרקם קרמי. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך כדי הקצפה.
3 מנפים לקערה נפרדת את הקמח, הקפה, הקקאו והסודה לשתייה. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים קצרות בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים מעט, לפיזור.
4 בעזרת שתי כפיות (או בכף אפייה, לצורה יפה במיוחד), מניחים תלוליות מהבצק בתבנית. שומרים על מרווחים ביניהן. אופים כ-15 דקות, או עד השחמה. מוציאים ומצננים.
5 מורחים ממרח לוטוס (בכף או דרך שק זילוף) על מחצית מהעוגיות. סוגרים בעוגייה נוספת ומגישים.