1 טוחנים את פירות היער הקפואים למחית אחידה.
2 מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר לקצף בהיר ותפוח. מוסיפים את מחית הפירות ואת מיץ הלימון ומערבבים.
3 שמים את הג'לטין ואת המים בקערית קטנה ומניחים לכ־10 דקות, עד שהג'לטין נמס. מחממים קצרות במיקרוגל עד שמתקבל נוזל שקוף. מוסיפים לג'לטין כף מקרם הפירות־חלמונים ומערבבים. מעבירים את כל תכולת הקערית לקערת הקרם ומערבבים.
4 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים לקרם ומערבבים.
5 מקציפים בקערת המערבל הנקייה את החלבונים, מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. מעבירים לקרם ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים את שברי העוגיות ומערבבים בעדינות. יוצקים את הקרם לכוסות, מכסים ומאחסנים במקרר במשך לילה.
6 לפני ההגשה מעטרים בפירות יער ובפירורי עוגיות. מגישים קפוא.