מגדל פנקייקס הפתעהימי חול המועד הם ימים נהדרים להפתיע את הילדים עם משהו מתוק וקצת אחר. הפנקייקס המשגעים האלה עונים בדיוק על ההגדרה הזאת, עם מילוי מפתיע ובצורת ערימה, שכיף לחלוק עם המשפחה (אבל הכי כיף לחסל לבד)
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 18/10/16 08:22
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה את כל חומרי הפנקייקס במטרפה ידנית עד לקבלת לבלילה אחידה. 2 מעבירים לקערה את ממרח הלוטוס ומחממים קלות מאוד במיקרוגל (כ-10 שניות) רק עד לריכוך. 3 מחממים מחבת טפלון משומנת קלות ויוצקים לתוכה מעט מהבלילה. מחכים שהבלילה תתייצב קלות, ומניחים במרכז הפנקייק כף גדושה מאוד של ממרח לוטוס. יוצקים מעל בלילת פנקייקס לכיסוי, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. ממשיכים כך עם כל הבלילה. 4 מסדרים את כל הפנקייקים המוכנים במגדל, מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם פירות שאוהבים. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות
|