1 על מחבת יבשה קולים את הקוקוס תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת גוון זהוב. מניחים בצד לצינון.
2 מחממים יחד במיקרוגל שוקולד וממרח לוטוס. עוצרים מדי 30 שניות ומערבבים. כשרוב השוקולד נמס, מפסיקים לחמם ומערבבים עד שהתערובת אחידה ומבריקה.
3 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה והתערובת אחידה.
4 מוסיפים חצי כוס מהקוקוס הקלוי ומערבבים היטב. יוצקים לתבנית בגודל 15X15 ס"מ (או גודל דומה), מרופדת בניילון נצמד. מעבירים למקרר למשך 3 שעות.
5 בעזרת הניילון הנצמד מוציאים מהתבנית. מסירים את הניילון ומניחים על גבי קרש חיתוך. בעזרת סכין חדה ולא משוננת חותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. מגלגלים את הקוביות בקוקוס הקלוי שנשאר. שומרים בכלי אטום במקרר.
>> בשבוע שעבר הכנו חיתוכיות של לוטוס וקפה
>> והנה עוגיות מרוקאיות בלי שום מכונה