רולדה במילוי קרם לוטוסאם אתם מתגעגעים לרולדה של פעם, אתם מוזמנים לנסות את הטוויסט הבא: רולדה רכה, עדינה ואוורירית עם מילוי מדליק של קרם קראנצ'י. הקינוח של סבתא מתקדם לשנת 2014
עמית דונסקוי
| לוטוס
| פורסם 27/08/14 08:02
צילום: בועז לביא, לוטוס
|
המצרכים :לרולדה:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה. 2 מפרידים את הביצים. מקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. 3 מסננים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה ומקפלים אותם בעדינות לתוך קצף החלבונים. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לקפל את התערובת בעדינות עד לקבלת קרם אחיד. 4 משמנים את נייר האפייה בחצי כף השמן, ומשטחים את התערובת על התבנית בעובי אחיד. אופים כ-15 דקות. 5. מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגלגלים את הרולדה יחד עם נייר האפייה, מניחים בצד לצינון. 6 מכינים את המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה עם ממרח הלוטוס עד לקבלת קרם אחיד . 7 פותחים את הרולדה ומורחים עליה את הקרם. מגלגלים אותה בחזרה לצורת הגלילה תוך כדי הסרת נייר האפייה. מעבירים לקירור. 8 מכינים את הציפוי: ממסים במיקרוגל את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה. מערבבים עד לקבלת קרם חלק ומבריק ויוצקים על הרולדה. מפזרים מעל פירורי עוגית לוטוס ושומרים לפחות לילה במקרר לפני שמגישים. >> בפעם הקודמת הכנו סיגרים מתוקים עם תפוחים>> הקינוחים הכי שווים לראש השנה |