עוגיות סנדוויץ' פאדג' במלית ממרח לוטוסעוגיות שוקולד רכות ועשירות שמחביאות ביניהן מלית לוטוס קרמלית וטעימה
חן שוקרון
| לוטוס
| פורסם 20/05/14 14:10
![]()
צילום: דניה ויינר, לוטוס
|
המצרכים (20 מנות):לעוגיות:
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 2 מכינים את העוגיות: שמים שוקולד ושמן קוקוס בקערה וממיסים במיקרוגל או מעל בן מארי. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה. 3 מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים.4. שמים ביצים, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר ומקציפים כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים כ-2 דקות נוספות לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח ומקפלים בעזרת מרית עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים שוקולד קצוץ ומקפלים גם אותו עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מניחים בתבנית תלוליות בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף קפיצית לגלידה או כף רגילה במרווחים של 3 ס"מ. 6 אופים כ-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות וחלקן העליון מבריק וסדוק. מצננים. 7 מרכיבים: מעבירים את הממרח לשקית זילוף וגוזרים בו פתח בקוטר 1 ס"מ. מזלפים כמות של כפית ממרח על הצד החלק של מחצית העוגיות. מכסים עם שאר העוגיות ומהדקים קלות. 8 שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד 3 ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|