בנופי פאי ללא אפייהכמה אנחנו אוהבים את המתכונים האלה, שבהם את רוב העבודה עושה המקרר. והפעם: טארט מעולה ללא אפייה, עם בננות וקצפת ועוגיות לוטוס - כל מה שצריך בשביל לסיים את הארוחה עם חיוך גדול
נועם בסט
| mako אוכל
| פורסם 13/04/15 07:08
צילום: נועם בסט, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):לקלתית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הקלתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון לפירורים אחידים. מערבבים עם החמאה המומסת והמלח ומשטחים באופן אחיד בתחתית ובשוליים של תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ. מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי לייצב את הקלתית. בינתיים, מכינים את הציפוי. 2 הציפוי: מקציפים בקערה בינונית את השמנת המתוקה עם הווניל ואבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה גדולה אחרת מערבבים קלות את ממרח הלוטוס. מקפלים את הקצפת בהדרגה לתוך ממרח הלוטוס (כדאי להתחיל בהעברת שליש מהקצפת אל הממרח, ערבוב בתנועות קיפול עדינות, הוספת שליש נוסף וחוזר חלילה). מניחים בצד בזמן שמרכיבים את הטארט. 3 מרכיבים את הטארט: פורסים את הבננות ומערבבים עם מיץ הלימון. מוציאים את תבנית הטארט מהמקפיא ומורחים את ריבת החלב. מסדרים את הבננות ומורחים מעל את קצפת הלוטוס. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות. לבלוג של נועם - פצפוצים להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן |