המצרכים (12 מנות):לתבנית עגולה 24 ס"מ:
קרם שוקולד
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל- 160 מעלות. 2 מקציפים ביצים וסוכר במיקסר במהירות בינונית לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים במהירות נמוכה ובזרם דק את השמן עד שנבלע לחלוטין בתערובת. 4 מנפים קמח, אבקת קקאו ואבקת סוכר ביחד. 5 מרתיחים את החלב / המים ומוסיפים לתערובת הביצים מעט מתערובת הקמח עם האבקת סוכר והקקאו יחד עם מעט מן החלב/ המים. חוזרים על הפעולה עד שתערובת הקמח , החלב / המים נגמרים. 6 משמנים ומקמחים את התבנית, יוצקים את תערובת העוגה לתוך התבנית. 7 מכניסים את העוגה לתנור 35-40 דקות. 8 כעבור 1/2 שעה בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה. 9 קרם: מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. שופכים על העוגה המוכנה ומקררים מעט בטמפרטורת החדר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|