פשטידת תירס אישיתוהיום בתפריט הארוחות לילדים: 5 דקות הכנה ועוד 25 בתנור, ויש לכם 12 מיני פשטידות תירס זהובות וריחניות שמושלמות כארוחת ערב קלה. את כל תהליך ההכנה הם יכולים לעשות לבד, אתם רק תכניסו להם את התבנית לתנור
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
בשעה 11 וחצי התקשרו מבית הספר: גמדת הבית לא מרגישה טוב. מצאתי אותה מחכה עם כוס תה ביד, מרכלת עם המזכירה. כשהגענו הביתה שלחתי אותה לאשפוז קצר במיטה ("לא, ליד המחשב זה לא נחשב מנוחה"). אחרי עשרים דקות בערך היא הופיעה במטבח "נחתי מספיק". הצעתי משהו לאכול אבל לא היה לה תיאבון. אז הצעתי לה להכין משהו, שיהיה לאחיות שלה, כשיחזרו הביתה. "פשטימיני תירס!" היא קפצה מיד. כעבור קצת יותר מחצי שעה נחו על השולחן 12 מיני פשטידות זהובות וריחניות. התעסוקה, הריח והעובדה ששיעור חשבון חלף בלעדיה, גרמו לתיאבון לחזר פתאום ואיתו ההבנה שלהיות חולה בשעה שכולם בבית הספר, מאפשר לה לחסל את הכל לבד! (טוב, כמעט לבד...) המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד התירס לבלילה אחידה. מוסיפים את התירס ומערבבים. 2 ממלאים בתערובת תבניות מאפינס משומנות, כמעט עד הסוף. 3 אופים בחום של 180 מעלות, כ-25 דקות, עד שפשטידות התירס יציבות ומתחילות להשחים. ** המתכון עלה לראשונה בספטמבר 2012 הכנתם את פשטידת התירס? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|