להכנת הסופגניות
1 מערבבים בקערה קמח ושמרים, מוסיפים בהדרגה תוך ערבוב את המים והחלב. 2. מוסיפים וניל, סוכר ומלח ומערבבים עד שנוצר בצק חלק, אלסטי ונוזלי. מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח. 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. כשהשמן חם, יוצקים מבלילת הבצק לסיר בעזרת 2 כפיות (טובלים את הכפות במים כדי שהבצק לא יידבק). מטגנים את הסופגניות עד שמזהיבות. 3. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר/ סירופ דבש חם.
להכנת סירופ דבש 1 מרתיחים מים בסיר, מוסיפים סוכר תוך טריפה עד שהסוכר נמס. 2. מוסיפים מיץ לימון ודבש, מערבבים ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.