המצרכים (100 מנות):מרכיבים
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והחמאה. 2 מוסיפים את הביצים ומערבבים בזהירות כדי לא להקציף את החמאה. 3 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. יוצרים מהבצק נקניק מלבני בעובי 4 ס"מ ומשהים במקפיא 5 שעות לפחות. 4 פורסים את הנקניק לעוגיות בעובי 5 מ"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של 2 ס"מ. 5 אופים 13-12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. שומרים בכלי אטום עד שבועיים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|