1 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל הסגול, הגמבה, הגזר, הג'ינג'ר ושיני השום עד להזהבה. מוסיפים רוטב סויה, מיץ לימון, סוכר חום, דבש, מירין/חומץ אורז ו-3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 8-10 דקות, עד שהירקות מתרככים והנוזל שבסיר מצטמצם ברבע. מכבים את האש, טוחנים את הרוטב ומחזירים לסיר. 2. מרתיחים את הרוטב. בינתיים ממיסים כפית קורנפלור ברבע כוס מים קרים. כשהרוטב רותח מוסיפים את הקורנפלור המומס לסיר תוך ערבוב מתמיד, מבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ומכבים את האש. מוסיפים כוסברה קצוצה. 3. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה רוטב סויה, דבש, שמן שומשום, ג'ינג'ר ושום. משפדים את קוביות חזה העוף ומניחים בכלי ומעל שופכים את המרינדה. מקררים חצי שעה עד שעה. 4. מכינים את הירקות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מרתיחים בסיר מים עם כפית מלח. בינתיים מנקים את פרחי הכרובית: משרים במים עם כף חומץ לחצי שעה, מסננים ושוטפים היטב. 5. כשהמים בסיר רותחים חולטים בהם את הגזר 4-5 דקות עד שהוא מתרכך למחצה, ומוציאים בעזרת כף מסננת למי קרח (להפסקת הבישול). 6. חולטים באותו הסיר גם את פרחי הכרובית 4-5 דקות, עד שמתרככים למחצה, ומעבירים למי קרח. 7. מסננים את הגזר והכרובית ומייבשים היטב. 8. מסדרים את הירקות בתבנית בשכבה אחת, ומערבבים עם כף שמן וכף שומשום. מוציאים את השיפודים מהמרינדה, מברישים במעט שמן ומצפים במעט שומשום. מניחים את השיפודים מעל הירקות כך שלא יגעו בתחתית התבנית. 9. מכניסים את התבנית לתנור ל-12 דקות, עד ששיפודי העוף מזהיבים (באמצע האפייה מוציאים את התבנית והופכים את השיפודים). 10. מוציאים את התבנית מהתנור, מערבבים עם רבע כוס רוטב טריאקי ומחזירים ל-3-4 דקות. מגישים מיד.