אתה משלם 6 שקל על חמאה ועוד 10 שקל על השוקולד ועוד שמנת .. קיצר לא שווה
ואי אפשר אפילו להגיד שזה יותר בריא כי בשוקולד והחמאה גם דוחפים כל מייני חומרים כימיים למיניהם..
גם אני אוהבת נוטלה אבל חלאס, יש מי שאוהב את שוקולד השחר (והוא הכי טעים על מצה, אין מה לעשות!)...
"מה זה שוקולד השחר" אויש באמת?? בטח כל המגיבים פה גדלו על שוקולד נוטלה, ברור.....!
אתם מתכוונים ליציקה החומה העתיקה מימי קדם?
הלו... מקו, מה קורה איתכם??.
המאה ה-21 כבר כאן -- נ ו ט ל ה.
אין עליהם !!!!!!!!!!!!! ואם תנסו את זה עם מילקי...ואי ואי, זהו המבוא לגן-עדן
שוקולד השחר הכי נמכר, שווה, טעים וישראלי שיש!!!
נוטלה גם מדהים! אבל הוא כבד מידי ויותר מתאים לנשנוש קיצר פרוסת לחם עם שוקולד השחר...יאמי גם נוטללההה :-))
ולכתבה: יש דברים שפשוט לא מכינים בבית! עדיף לקנות ואני לא מאלה שלא אוהבים לבשל אני דווקא אופה ומת על זה!
חצי מרגרינה
1 ביצה
1 כף קקאו [הולנדי]
קצת תמצית וניל [להפגת טעם המרגרינה]
חצי כוס סוכר
ממיסים את המרגרינה [במיקרו או בסיר] כשהוא מחולק לקוביות.
מוסיפים את שאר החומרים, ומערבבים היטב. לתערובת אחידה.
השוקולד יוצא טעים במיוחד!!