1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר.
2 מוסיפים את המים, המלח והשמן, ולשים במהירות נמוכה-בינונית כ-10-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
3 מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים במגבת מטבח נקייה ומתפיחים עד הכפלת הנפח, בין שעה לשעתיים.
4 מעבירים את הבצק למשטח שיש נקי וחותכים אותו לשמונה.
5 מרדדים כל חתיכת בצק לעיגול.
>> כל המתכונים לראש השנה
6 מורחים על כל עיגול בצק רוטב עגבניות ומפזרים על מחציתו זיתים, תירס ומוצרלה.
7 סוגרים את הבצק ומהדקים היטב בקצוות.
8 מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
9 יוצרים בבצק חריצים עם סכין חדה, מצפים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
10 מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים 15-20 דקות, עד להזהבה.