1 מערבבים בקערה קמח, סוכר ומלח. בקערה קטנה מערבבים מים, חמאה מומסת וביצה טרופה. 2. מוסיפים לקערת הקמח את תערובת הביצה והמים ולשים עד לקבלת בצק אחיד. 3. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ, וטובלים כל כדור בחמאה המומסת. מכסים את הכדורים בניילון ונותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים. 4. מרדדים את כדורי הבצק לעלה דק בעובי מ"מ ומברישים בחמאה מומסת. 5. מחממים מחבת עם קוביית חמאה. כשהחמאה נמסה מניחים את עלה הבצק במחבת ומטגנים מעל להבה נמוכה-בינונית את שני צידיו עד שהם מזהיבים מעט. מוציאים את הלוטי לצלחת. 6. באותה המחבת צורבים את טבעות הבננות עד שהן מזהיבות. 7. ממלאים את הלוטי בטבעות הבננה, מזליפים חלב ממותק וקוקוס וסוגרים כמו מעטפה. 8. צורבים הלוטי עם המילוי עוד דקה משני הצדדים, ומשטחים בעזרת תרווד. מניחים בצלחת הגשה, חותכים לרצועות ומגישים חם.