השבוע הסתיים המחזור הראשון בחוג שחמט של הבכור, שזו בעצם קבוצת ילדים מהגן שנפגשים פעם בשבוע באחד הבתים ולומדים לשחק שחמט. מי היה מאמין שהילד שלי - השובב הזה, שרץ וקופץ ודוהר ללא הפוגה, זה שכשאני אוסרת עליו לרוץ אז הוא פשוט מדלג, וכשאני גוערת בו אז הוא עוד עונה "אבל אמא, אני לא רץ, אני מדלג" - ישרוד מחזור שלם של חוג שחמט. זה לא שהוא לא רוטן ומתלונן שארוך לו מדי, משעמם לו מדי, ועוד כהנה וכהנה, אבל כל עוד הוא לא ממש מסרב ללכת, אנחנו ממשיכים.
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים. משטחים בתבנית, כדאי על גבי נייר אפיה או ניילון נצמד, לחילוץ קל. מהדקים היטב ושולחים לקירור של כ-3 שעות, עד שמתקשה. 2 לאחר הקירור חותכים לריבועים, ושומרים במקרר. * אם רוצים להכין את החטיפים בצורות, מכניסים את התערובת לתבניות סיליקון בצורה הרצויה לפני הקירור. * כדי לקבל חטיפים בשני צבעים, מחלקים את התערובת לשניים ומוסיפים כף קקאו למחצית ממנה. יאמי | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו ארטיק תות בננה>> לכל המתכונים לפסח
>> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel |