1 מערבבים את הסוכר עם הביצים, החמאה ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים את הקמח, מעבדים עד לקבלת פירורים, ולשים קלות רק עד שנוצר בצק. משהים במקרר לחצי שעה.
3 הכנת המלית: מניחים את התמרים המגולענים, ממרח התמרים והל בקערה ומערבבים (אם התערובת סמיכה לכם מדי ניתן להוסיף מעט יין לבן)
4 מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.
5 מרדדים את הבצק לעובי של 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן.
6 אופים בתנור החם במשך 30 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן