המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי המשרה ועוטפים את חזה העוף מכל הכיוונים. משאירים במקרר בקערה עטופה ניילון לפחות 4 שעות (או עד לילה). 2 מניחים את חזה העוף על נייר אפייה ומכסים בנייר אלומיניום, וצולים 20 דקות ב-200 מעלות. 3 מסירים את נייר האפייה. מערבבים את 3 כפות רוטב הצ'ילי עם כף שמן הזית ושופכים על העוף בעזרת כף. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות (ללא נייר האלומיניום). 4 מגישים פרוס לצד תפוחי אדמה או אורז, או פורסים דק ומכניסים לכריך. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |