למאפינס: 1 מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות, ומניחים בתוך שמונה שקעים בתבנית מאפינס עטרות נייר גדולות. 2. מנפים לתוך קערה גדולה קמח תופח וסוכר, מערבבים יחד ויוצרים גומה במרכז הערימה. 3. בקערה נפרדת טורפים יחד ביצה, חלב ותמצית וניל, ויוצקים לתוך הגומה. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים מעט ככל הניתן, רק עד לקבלת בלילה אחידה. 4. מחלקים את התערובת בין עטרות הנייר (לא למלא אותן עד הסוף) ואופים במשך 20 דקות, עד שהמאפינס מקבלים צבע זהוב-שחום וקיסם הננעץ במרכזם יוצא יבש. מצננים לחלוטין. כדי להקל על החיתוך, מעט לפני ההרכבה ניתן להעביר לקירור. לעיגולי בראוניס: 1. מחממים תנור לחום בינוני-נמוך 160 מעלות. 2. מניחיחם בקערה גדולה שוקולד מריר וחמאה, וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים לקבלת בלילה אחידה. 3. טורפים פנימה את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, תוך ערבוב רצוף לאחר כל תוספת. 4. לבסוף מוסיפים את תמצית הוניל, את הקמח ואת המלח וטורפים היטב את התערובת לבלילה אחידה. 5. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית קטנה, 20X25 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש אך עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין. כדי להקל על החיתוך, מעט לפני ההרכבה ניתן להעביר לקירור. למקלות עוגיות חמאה (צ'יפס): 1. מקציפים את החמאה המרוככת יחד עם אבקת הסוכר בקערת מערבל חשמלי. 2. מוסיפים תמצית וניל וקליפת לימון מגוררת, ומקציפים לתערובת רכה וחלקה. 3. מוסיפים לתערובת את הקמח בהדרגה על מהירות נמוכה, ומערבבים לבצק פירורי. 4. מוסיפים חלב ומעבדים עד לקבלת בצק חלק. מעבירים את הבצק לקירור למשך כשעתיים. 5. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. 6. מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט לעלה לצורת אליפסה או מלבן, בעובי של כחצי ס"מ. 7. חוצים את הבצק לאורכו בעזרת סכין חדה, וחותכים כל חצי לרצועות דקות ולא אחידות בעובי של כס"מ עד ס"מ וחצי. כדאי לדאוג שלא כל הרצועות יהיו שוות בעוביין ובאורכן על מנת שהצ'יפס יראה יותר "אותנטי". כמו כן חשוב לזכור שהעוגיות תופחות מעט באפייה. 8. מפזרים על העוגיות סוכר ומעבירים לתבנית אפייה (שומרים על מרווחים ביניהן). 9. אופים במשך 10 דקות, עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב ויפה. 10. מפזרים על העוגיות עוד סוכר בעודן חמות, ומהדקים בעדינות כדי שיידבק. אם בתום האפייה גיליתם שהכנתם רצועות עבות מדי אין בעיה - פשוט חתכו אותן לחצי בעזרת סכין חדה בעודן חמות. לקרם חמאה (חסה ורטבים): 1. טורפים קלות בקערת מערבל חשמלי חסינת חום סוכר, חלבונים ומלח. 2. מעבירים לבן מארי ומבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר נמס לגמרי, והתערובת מסמיכה מעט והופכת חמימה. 3. מעבירים את הקערה למערבל החשמלי ומקציפים את התערובת במשך 10 דקות, עד לקבלת קצף לבן, מבריק וקשיח. 4. מוסיפים פנימה את החמאה, כף אחת בכל פעם, תוך הקצפה לאחר כל תוספת. 5. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. 6. מחלקים את התערובת ל-3 קעריות, כאשר באחת מהן כמות מעט גדולה יותר מהשתיים האחרות. מערבבים לתוך הקערה עם הכמות הגדולה יותר צבע מאכל ירוק, ולשתי הקעריות האחרות צבע מאכל אדום וצבע מאכל צהוב. 7. מעבירים כשליש מכמות כל קרם צבעוני לשקית של סנדוויץ'. "דוחפים" את הקרם תוך לחיצה על השקית עד שיגיע לאחת הפינות התחתונות, ומסובבים את שארית השקית הריקה כמו סוכרייה לקבלת שקית זילוף קטנה. 8. מעבירים לקירור עד השימוש. להרכבה: 1. חוצים בזהירות כל מאפין לשני חצאים. 2. קורצים מהבראוניס שמונה עיגולים בקוטר של 5 ס"מ. את השאריות אוכלים. 3. מניחים על כל חצי "לחמנייה" פרוסה אחת של "המבורגר". 4. גוזרים חתך קטן בפינת כל אחת משקיות הזילוף, ובשקית הירוקה לגזור פתח מעט יותר גדול. 5. מזלפים את הקרם האדום ("הקטשופ") על עיגול הבראוניס בצורה של רוטב מרושל ונוזלי. מזלפים על הקרם האדום את הקרם הצהוב ("החרדל"), ומעליו את הקרם הירוק ("החסה") בשכבה עבה יותר, ויותר מרושלת ומסולסלת. 6. מניחים מעל הרטבים את המחצית השנייה של המאפינס, ולוחצים מעט כדי להצמיד לקרם החמאה. 7. מטפטפים מעט מים או חלב על כל מאפין, ומפזרים מעל מעט שומשום לקבלת מראה "לחמנייתי". מהדקים בעזרת כפות הידיים.