1 מחממים את תנור האפייה לחום של 170 מעלות. 2. הכנת הבצק: מניחים את המרגרינה, הסוכר, החלמון והמלח בקערה ומערבבים במעבד המזון או בעזרת מערבל ידני עד שמתקבלת עיסה אחידה. 3. מוסיפים את הקמח, הסוכר והאגוזים ומערבלים שתי דקות נוספות. 4. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד. 5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למנוחה במקרר לחצי שעה לערך. 6. הכנת מלית הגרנולה והפירות היבשים: בסיר בינוני מניחים את הפירות היבשים ומוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. 7. מסננים ומעבירים למעבד המזון, מוסיפים את סירופ המייפל ומעבדים בפולסים קצרים לכדי מחית גסה. 8. מעבירים את המחית לקערה, מוסיפים את הגרנולה ומערבבים. 9. מוציאים את הבצק מהמקרר ומקמחים את משטח העבודה. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו כ – 35 עיגולים (בעזרת כוס). 10. מושחים בביצה את השולים של כל עיגול בצק ומניחים במרכז העיגול ככף מהמלית. מהדקים פנימה את שולי הבצק ליצירת משולש. 11. מעבירים את המשולשים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ - 20 דקות עד לקבלת גוון שחום