1 להכנת המלית: מניחים בסיר את החלב והסוכר ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים לסיר את הפרג, התפוחים ומחית התמרים ומערבבים היטב. 3. מורידים את הסיר מהאש ומקררים היטב את המלית. 4. להכנת הבצק: מערבבים במעבד מזון את הקמח, החמאה, אבקת האפייה וקליפת התפוז עד לקבלת פירורים. 5. מוסיפים את מיץ התפוזים בהדרגה עד לקבלת בצק, ומקררים כשעה. 6. לחמם את התנור לחום של 200 מעלות 7. מרדדים את הבצק לעובי 5 מילימטר, וקורצים ממנו עיגולים בעזרת כוס. 8. במרכז כל עיגול מניחים כף מהמלית ויוצרים משולש. 9. את המשולשים מניחים הפוך על נייר אפייה בתוך תבנית, ומקררים שעה. 10. אופים את העוגיות כ-20 דקות עד שמשחים. 11. מוציאים את העוגיות מהתנור, מקררים ומפזרים אבקת סוכר.