1 מחממים מראש את תנור האפייה לחום נמוך (150 מעלות). מרפדים בנייר אפייה תבנית עגולה מס' 20 בעלת דופן גבוהה.
2 בקערה רחבה מועכים היטב את הביסקוויטים ומוסיפים אליהם את החמאה והסוכר.
3 מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך כדי הידוק.
4 בקערה אחרת בוחשים היטב את חומרי המלית לעיסה חלקה ומעבירים לאט אל מעל הביסקוויטים.
5 אופים כשעה ומשאירים להצטנן בתנור.
6 מוציאים ומורחים את רוטב השוקולד מעל. מקררים במקרר כמה שעות.
7 רוטב השוקולד: מחממים את השוקולד עם החלב בסיר קטן על האש, בוחשים עד שהשוקולד נמס.
אהבתם את עוגת הגבינה והשוקולד? דמיינתם עוגת גבינה ושוקולד אחרת? ספרו לנו בתגובות!