מאפינס שוקולד שוקולדיים במיוחדעם שוקולד בפנים ושוקולד בחוץ, אין מצב שהילדים שלכם לא יהיו מאושרים. תכינו את זה איתם ביחד - ובכלל עשיתם להם את היום
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות. 2 מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר. 3 יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש. לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס שוקולד 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם. 4 מכינים את הציפוי: מחממים את החומרים במיקרוגל, 30 שניות בכל פעם ומערבבים, עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם חלק. יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין שוקולד. * אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |