המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את תותי השדה בשלמותם ברום. 2 מקציפים את שמנת המתוקה במהירות בינונית, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר בזרם דק. 3 מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת קשה ויציבה. 4 באמצעות שקית זילוף או כף מסדרים בקערה את הקצפת, ולצדה את תותי השדה ברום. 5 ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר לעיטור. * בחודשים פברואר-מרץ 2011 תוגש במסעדת בליני שבנווה צדק ארוחת טעימות מיוחדת, שבנו אינה קראבצקי, הזוכה הראשונה של מאסטר שף, ושף המסעדה אייל הרוש. מחיר הארוחה: 350 שקל לזוג. >> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |