1 הכנת הבצק: שמים את הקמח ,אבקת האפייה, החמאה והסוכר במעבד מזון, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית. 2. מוסיפים את החלמנים, מיץ התפוזים, גרידת התפוז ומיץ הלימון וממשיכים לעבד מעט עד שמתקבל כדור בצק חלק. 3. מעבדים את הבצק מעט בידיים ומעצבים לעיגול שטוח, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כחצי שעה. 4. הכנת המלית: מקציפים בקערת מיקסר קיצ'נאייד עם וו גיטרה (אפשר גם במעבד מזון), את החמאה, הסוכר, אבקת הסוכר, גרידת הלימון והמלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה. 5. מוסיפים את השקדים וממשיכים להקציף. 6. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו במהירות נמוכה ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. 7. מוסיפים את הקמח, הליקר והוניל ומערבלים מעט עד שהם נספגים בתערובת, ולבסוף מוסיפים את הצימוקים. 8. מחממים את התנור לחום בינוני. 9. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעלה בעובי 3 סנטימטר. 10. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של כ- 8 סנטימטר, ושמים במרכז כל עיגול כפית מהמלית . בכל עיגול מרימים שני קצוות מנוגדים ומצמידים אותם היטב. מרימים גם את שולי העיגול שנשארו ומהדקים היטב, ממשיכים לסגור כך את כל העיגולים. 11. הכנת הזיגוג: שמים את החלבונים בקערה שטוחה וטורפים אותם במטרפה ידנית עד שהם מלבינים. בצלחת נפרדת שמים את הסוכר, וטובלים את חלקו העליון של כל משולש בצק בחלבון ואחר כך בסוכר , מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהזיגוג כלפי מעלה ואופים עד להשחמה כ- 30 דקות.