המצרכים (7 מנות):
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 משפדים את הנקניקיות (זה לא חובה, אבל הרבה יותר כיף ככה). 2 בעזרת מטרפה ידנית או מזלג מערבבים את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם אחיד וללא גושים. מומלץ להעביר את הבלילה לכלי גבוה ולהניח בצד לרבע שעה. 3 מייבשים היטב את הנקניקיות בנייר ניגוב. טובלים כל נקניקייה בבלילה עד לעטיפה מלאה. 4 מטגנים את הנקניקיות בשמן שחומם מראש עד להזהבה מכל הכיוונים. מקפידים שהשיפוד יישאר מחוץ למחבת או הסיר. 5 סופגים את השמן ומגישים לצד קטשופ, מיונז ו/או חרדל. * המתכון באדיבות מעדני יחיעם ובשיתוף עם אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage. |