לביבות בטטה של פיליס גלזרפינוק בריא, שמעשיר אתכם בנוגדי חמצון על הדרך
צילום: עודד קרני
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 שמים את הבטטה המגוררת במסננת ל-5 דקות וסוחטים. 2 טורפים בקערה ביצים, בטטה,קמח מצות, אבקת אפייה, מלח ופלפל. מעמידים בצד 5-10 דקות. 3 מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ויוצקים 1/4- 1/3 כוס מהבלילה ליצירת כל לביבה. משטיחים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה-השחמה. 4 מקשטים ביוגורט סמיך או שמנת ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|