להכנת הסופגניות
1 מערבבים את כל החומרים בקערה (פרט לשמן ולתפוחים), עד שמתקבלת תערובת חלקה. 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר ובינתיים מסננים ומנגבים את פלחי התפוחים. 3. כשהשמן חם טובלים את פלחי התפוח בבלילה(עם מזלג) ומטגנים בשמן החם עד שהם מזהיבים. 4. סופגים בנייר את עודפי השמן ומגישים לצד סירופ מייפל אמיתי/ אבקת סוכר/דבש.
להכנת אייסינג פטל
1 מועכים את הפטל במסננת דקה מעל קערה עד שהוא מגיר את כל הנוזלים. 2. מוסיפים לקערה עם מיץ הפטל את יתר המרכיבים ומערבבים היטב עד שאבקת הסוכר נמסה. 3. טובלים את סופגניות התפוחים בזיגוג ומעטרים בסוכריות צבעוניות. רצוי להשתמש בזיגוג מיד אחרת הוא מתקשה.
>> לכל מתכוני הסופגניות