1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2. מניחים בסיר תפוח אדמה ובטטה קלופים מבשלים כ-10 דקות. תפוח האדמה לא אמור להיות מבושל לגמרי רק מעט. מוציאים מהמים ומצננים מעט.
3. מגרדים את תפוח האדמה והבטטה בפומפייה גסה, מגרדים גם את הבצל וסוחטים מכל הנוזלים.
4. מערבבים את כל החומרים יחדיו, למעט פרורי הלחם.
5. בתבנית שקעים, מפזרים בכל שקע מעט פירורי לחם וממסת התפו"א מפזרים מעל עוד פירורי לחם. מומלץ להשתמש בתבניות שקעים מסיליקון כדי להימנע משימון התבניות
6. אופים בתנור כ-10 דקות עד להזהבה.
* להגיש עם שמנת חמוצה מתובלת בעירית קצוצה.