חיתוכיות ריבה עם פירוריםעוגיות פשוטות עם שיק יוקרתי: קבלו חיתוכיות בניחוח תפוז, שיהפכו את הבית שלכם למקום שכיף לחיות בו
צילום: פירגה, טועמים במטבח
|
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. מניחים את מצרכי הבצק בקערה, ולשים עד לקבלת בצק עדין ונעים. אם צריך, מוסיפים קצת קמח. 2 מחלקים את הבצק לשליש ושני שליש. את השליש, שמיועד לפירורים, מחלקים לחתיכות קטנות, מפזרים על צלחת ומכניסים למקפיא (כך יהיה יותר קל לגרר אותו אחר כך). 3 את שאר הבצק (השני שליש) משטחים על תבנית 27X33 משומנת, ומכניסים לתנור החם לכ-10 דקות. 4 מניחים לבצק האפוי להצטנן מעט, ומורחים עליו את הריבה. 5 מגררים את הבצק מהמקפיא מעל הריבה, ומחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות, עד שהפירורים משחימים. 6 מצננים, חותכים לריבועים ומאחסנים בקופסה אטומה. * המתכון באדיבות הבלוג טועמים במטבח בתפוז >> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |