1 מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות). משמנים תבנית שקעים ומקמחים קלות. 2. שמים בקערה את חלבוני הביצה וטורפים במטרפה ידנית או חשמלית, רק עד שמתחילות להיווצר בועות גדולות מאוד. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב. 3. מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה ודלילה. 4. מחלקים את העיסה בין התבניות או השקעים שבתבנית, ואופים במשך 20 דקות, עד שפני העוגות מזהיבים וקיסם הננעץ בהן יוצא לח מעט. 5. מוציאים ומצננים על רשת לפני שמוציאים את העוגות מהתבניות או מהשקעים.