1 פורסים את הבטטות ותפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד. מערבבים עם מלח, פלפל ומוסקט ומניחים בסיר.
2 יוצקים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15-10 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט.
3 מערבבים בקערה גדולה את שאר החומרים מלבד קמח התירס. מוסיפים את תוכן הסיר אחרי שהתקרר מעט ומערבבים בעדינות.
4 מעבירים לתבנית משומנת בגודל 20X20 ס"מ ומפזרים למעלה את קמח התירס. אופים כ-45 דקות בחום של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה מזהיבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות