המצרכים (8 מנות):לתבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה חצי מזמן הבישול המצוין בהוראות. מסננים. 2 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 3 מערבבים שמנת, קוטג', זיתים, מלח, פלפל וביצים בקערה. 4 מאחדים בין הפסטה לתערובת הלבנה ומערבבים היטב. 5 משמנים תבנית במעט שמן זית, מפזרים חצי מכמות תערובת הפסטה בשכבה אחידה ויוצקים מעל שכבה דקה של מחית עגבניות. מפזרים את יתר תערובת הפסטה ויוצקים מעל את יתר מחית העגבניות. 6 מפזרים מעל גבינה קשה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור 40 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד רבע שעה, עד הזהבה. ** המתכון מהספר RedDish בהוצאת מותג העגבניות MUTTI, לרכישה באתר MUTTI ובמעדניות מובילות. מחיר מומלץ לצרכן: 129 שקלים, מחיר מבצע לרגל ההשקה: 99 שקלים כולל משלוח חינם באתר. |