1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לפרג.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
3 בעזרת כף מניחים תלוליות (בגודל כף שטוחה) על התבנית. שומרים על מרווחים קטנים בין התלוליות.
4 מפזרים מעל התלוליות מעט פרג ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות יפה.
5 מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שאוכלים.
בתבנית | צילום:
נופר צור, mako אוכל
ובצלחת | צילום:
נופר צור, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
** העוגיות יישמרו שלושה-ארבעה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
** אפשר לגוון את סוגי הגרעינים והאגוזים לפי הטעם.