עוגת גבינה ופירות בחושה ומהירת הכנהכשעוגה בחושה, עוגת גבינה ועוגת פירות נפגשות ביחד בתבנית, אין שום סיכוי שיצא מזה משהו פחות מנהדר. המלצה שלנו: התחילו לנשנש ממנה כשהיא עוד קצת חמימה
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבניץ עגולה 22 ס"מ:
לפירורים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה. 2 מערבבים בקערה קמח, מלח, אבקת אפייה, סוכר לבן וסוכר וניל. 3 מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים חמאה רכה, גבינה לבנה, מיץ ליים ויוגורט ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפירות ומערבבים. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית ומכינים את פירורי הקראמבל: מערבבים בקערה קמח, סוכר חום וקינמון. מוסיפים קוביות חמאה קרה ובעזרת הידיים מעבדים ליצירת פירורים. מוסיפים פקאנים קצוצים ומערבבים. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 6 מפזרים את תערובת הפירורים על בלילת העוגה בתבנית. 7 אופים שעה עד שעה ורבע, עד שהעוגה מתייצבת וקיסם שמוחדר למרכזה יוצא יבש. עוגת גבינה ופירות בחושה | צילום: קרן אגם, mako אוכלהערות: ** פירות אפשריים: אננס, מנגו, שזיף, אפרסק, משמש, נקטרינה, ענבים, פירות יער, תפוחים, אגסים, מנדרינות, תאנים וכו'. ** אם העוגה משחימה בחלקה העליון ועדיין לא מוכנה מבפנים, יש להניח נייר כסף מעל העוגה באופן רופף ולהמשיך באפייה. ** את הסוכר הלבן ניתן להמיר בסוכר חום. ** אפשר לוותר על הקראמבל מעל העוגה, ולקשט אותה באבקת סוכר אחרי צינון. ** אפשר להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה ואת הגבינה הלבנה בגבינת ריקוטה. ** אי אפשר לוותר על הגבינה או להפוך את העוגה לפרווה. |