המצרכים :לתבנית מלבנית 32*25 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עוד כדקה, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? מריחים? | צילום: קרן אגם, mako אוכל3 מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים עוד חצי דקה. 4 בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה וקוקוס. 5 מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת השמנת והביצים ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. 6 מערבבים בקערה את השוקולד עם 2 כפות קמח, כדי למנוע מהשוקולד לשקוע לתחתית העוגה. מוסיפים לבלילה ומערבבים מעט. 7 משמנים את התבנית, מעבירים פנימה את הבלילה ומיישרים מלמעלה. 8 אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 9 מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים. תמיד מצליחה | צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר להכין את העוגה גם בתבנית עגולה 24 ס"מ או בשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. ** העוגה נשמרת עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר. ** לגרסת פרווה ניתן להמיר שמנת מתוקה בשמנת צמחית. |