עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפסמכירים את העוגות שאף פעם לא נמאס מהן? אלה שגם אם נפגוש אותן שבוע אחרי שבוע, בכל מפגש נשמח בהן כאילו זו הפעם הראשונה? אז עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית מלבנית 32*25 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עוד כדקה, לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? מריחים? | צילום: קרן אגם, mako אוכל3 מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים עוד חצי דקה. 4 בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה וקוקוס. 5 מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת השמנת והביצים ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. 6 מערבבים בקערה את השוקולד עם 2 כפות קמח, כדי למנוע מהשוקולד לשקוע לתחתית העוגה. מוסיפים לבלילה ומערבבים מעט. 7 משמנים את התבנית, מעבירים פנימה את הבלילה ומיישרים מלמעלה. 8 אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 9 מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים. תמיד מצליחה | צילום: קרן אגם, mako אוכל** אפשר להכין את העוגה גם בתבנית עגולה 24 ס"מ או בשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. ** העוגה נשמרת עד ארבעה ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר. ** לגרסת פרווה ניתן להמיר שמנת מתוקה בשמנת צמחית. |