עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראויהיו שיאמרו, אם יש לכם אוראו בבית - בשביל מה להכין עוגיות? התשובה שלנו לאותם טיפוסים מפוקפקים היא שייצאו לנו מהחיים, עד שהם מכינים את המתכון הזה ועונים לעצמם. עוגיות שוקולד פאדג'יות שבאמת נולדו באגדות
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-15-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בניירות אפייה. 2 ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בקערה חסינת חום בפולסים קצרים במיקרו. מערבבים לתערובת חלקה ומניחים בצד להצטנן. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? אפשר להיכנס באמצע? | צילום: קרן אגם, mako אוכל3 מערבבים בקערה בינונית קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה. 4 מקציפים במיקסר את הביצים עם שני סוגי הסוכר למשך 3-4 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 5 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד והחמאה. מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת היבשים. מערבבים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה. 6 בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית משומנת מניחים כדורים מהבלילה על התבניות. שומרים על רווחים בין העוגיות, כי הן משתטחות מעט בתנור. 7 נועצים במרכז כל עוגייה עוגיית מיני אוראו. 8 אופים 12-14 דקות, עד שהעוגיות סדוקות מלמעלה. שימו לב, יש להוציא אותן מהתנור כשהן עדיין רכות. מצננים לחלוטין. בתבנית | צילום: קרן אגם, mako אוכל** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כארבעה ימים. ** שימוש בכף גלידה קפיצית יניב כ-15 עוגיות גדולות יחסית, כמו אלו שבתמונה. אפשר להכין עוגיות קטנות יותר בעזרת כף רגילה, ואז תתקבל כמות של כ-22 עוגיות. |