עוגת שיש קוקוס וריבהסופגניות הן דרך מעולה לצרוך ריבה, אבל לא הדרך היחידה! קרן אגם, שהיא מבחינתנו הסמכות הגבוהה ביותר לעוגות שיש, מכניסה אותה לעוגת שיש עם קוקוס, והתוצאה - אומנם לא 1,000 קלוריות אבל מרהיבה![]()
צילום: נופר צור, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט והגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הביצים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבל עד שהן נטמעות בבלילה. 3 מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה וקוקוס ומערבבים. 4 מוסיפים יוגורט ווניל ומערבבים לקבלת בלילה אחידה. 5 מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית ומיישרים מעט. מוזגים את הריבה ומיישרים שוב, ומכסים במחצית השנייה של הבלילה. בעזרת סכין יוצרים צורת שיש בעוגה. 6 מפזרים מלמעלה גפרורי שקדים וקינמון. 7 אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 8 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. ![]() ** העוגה תישמר במקרר עד ארבעה ימים כשהיא מכוסה היטב. ** לגרסת פרווה: ממירים את החמאה במרגרינה בטעם חמאה או בחצי כוס שמן קנולה, ואת היוגורט ממירים בקרם קוקוס או מיץ תפוזים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|