1 מערבבים במעבד מזון קמח, סוכר ואבקת אפייה. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים בפולסים קצרים לקבלת פירורי בצק. מוסיפים שמנת חמוצה ומעבדים שוב עד לקבלת כדור בצק.
2 מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומכניסים לצינון במקרר לשעה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
4 מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור בצק לעיגול דק אך לא מדי (כ-2 מ"מ).
5 בעזרת פלטה או גב כף מורחים ממרח שוקולד על עיגול הבצק ומפזרים קוקוס בנדיבות.
6 מחלקים את הבצק בגלגלת פיצה ל-16 משולשים שווים. מגלגלים כל חלק בצק מהצד הרחב לצורת רוגלע ומניחים על תבנית האפייה. חוזרים על הפעולה עם כל חלקי הבצק.
7 אופים בתנור החם 15-18 דקות, עד שהבצק מזהיב ממש מעט. מוציאים, מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר.
מגולגלות שוקולד וקוקוס | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
>> לסדנאות של קרן אגם
** שומרים את העוגיות בקופסה אטומה עד ארבעה ימים.
** ניתן להמיר את ממרח השוקולד בכל ממרח אחר שאוהבים, כמו תמרים או ריבה.