עוגת שמרים בחושה עם שוקולד צ׳יפסמתכון לעוגת שמרים בחושה, כן, יש חיה כזאת. מערבבים הכל בוו גיטרה, מפזרים קצת שקדים בתבנית בשביל אפקט ההפתעה, מתפיחים ואופים. כמה שהיא פשוטה ו"של פעם", ככה היא חתיכה ומלאה בקלאסה![]()
צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :לתבנית קוגלהוף:
לשימון ועיטור:
אופן ההכנה:1 משמנים תבנית קוגלהוף בחמאה רכה בעזרת מברשת ומפזרים קמח. מנערים את התבנית כך שהקמח ייצמד אליה מכל הכיוונים. 2 נפטרים מעודפי קמח על ידי ניעור קל ומכניסים למקפיא עד שמסיימים להכין את הבלילה. 3 מכינים את הבלילה: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, שמרים, ביצים, סוכר, וניל וחמאה. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה (תתקבל בלילה מאוד דביקה כמו של עוגה בחושה וזה בסדר גמור). ממשיכים לערבב כחמש דקות נוספות. מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומרעבבים עוד כדקה. ![]() 4 מוציאים את התבנית מהמקפיא ומפזרים פרוסות שקדים על התחתית. 5 יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת עם השקדים ומיישירים. ![]() 6 מכסים במגבת ומניחים להתפחה כשעה. 7 מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים כ 30-35 דקות עד שהעוגה זהובה ומוכנה. ![]() 8 מצננים מעט והופכים על צלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר. * העוגה במיטבה ביום בו אופים אותה, אפשר לחמם מעט לפני הגשה. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|