מתכונים לפסח
קינוחים לפסח
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה אבקת סוכר, קורנפלור, מלח וקקאו לתערובת אחידה.
3 מוסיפים את החלבונים ואת הביצה השלמה, מוסיפים את הווניל ומערבים היטב. לוקח כמה דקות והתערובת לאט לאט מתאחדת לבצק דביק.
4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
5 בעזרת כף גלידה קפיצית או 2 כפות מעבירים תלוליות מבלילת העוגיות לתבנית. שומרים על מרווחים של 3-4 ס"מ בין העוגיות כי הן מאוד משטחות באפייה.
6 אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות ממש מעט. מוציאים אותן מהתנור בעודן רכות, במהלך הצינון הן יתקשו.
7 מצננים לחלוטין ומעבירים לכלי אטום.
עוגיות בראוניז לפסח | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
>> לסדנאות של קרן אגם
** העוגיות נשמרות עד שלושה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.