המצרכים :לתבנית אינגליש קייק רב פעמית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? עוגת יוגורט וניל. מרקם של עוגת סולת | צילום: קרן אגם, mako אוכל2 טורפים בקערה ביצים, סוכר לבן וסוכר וניל לתערובת מעט תפוחה. 3 מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים. מוסיפים תמצית וניל, יוגורט ודבש ומערבבים היטב. 4 מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 5 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים מעט. 6 אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה שחומה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים (שימו לב, בחלק מהתנורים זה לוקח יותר זמן). 7 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. ** העוגה תישמר עטופה במקרר עד ארבעה ימים. ** לגרסת פרווה אפשר להמיר את החמאה בשני שליש כוס שמן קנולה ואת היוגורט בקרם קוקוס או במיץ תפוזים. |