1 מערבבים בקערה בינונית את פרוסות האגסים, הקינמון והסוכר.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 טורפים היטב בקערה ביצים וסוכר לבלילה תפוחה ובהירה.
4 מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף עוד כדקה. מוסיפים שמנת חמוצה ומייפל ומערבבים מעט.
5 מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את פרוסות האגסים ומערבבים לבלילה אחידה.
6 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, מפזרים שקדים פרוסים ואופים 35-40 דקות, עד שהעוגה שחומה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.