עוגת קינמון בזיגוג סוכר ואגוזיםמתכון לעוגת קינמון שמדלגת בקלות לארסנל העוגות של הארוחה המספקת ליום כיפור. הקינמון כבר בבלילה של העוגה הבחושה, ומלמעלה היא מזוגגת בסוכר ושברי אגוזים![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים בקערת מיקסר ביצים, שמנת להקצפה וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים לקערה וניל ושמן וממשיכים להקציף מעט. 3 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קינמון, אבקת אפייה וקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 4 יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה או לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים 30-35 דקות, עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגה. 5 מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה אבקת סוכר עם מים רותחים לתערובת סמיכה ואחידה. מצפים את העוגה ומפזרים אגוזים קצוצים. מגישים וזוללים. * העוגה נשמרת בטמפרטורת חדר כשלושה ימים כשהיא עטופה היטב. *לגרסת פרווה אפשר להמיר את השמנת בקרם קוקוס. * אם אין לכם מיקסר, אפשר להשתמש במטרפה גדולה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|