1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים בקערת מיקסר ביצים, שמנת להקצפה וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים לקערה וניל ושמן וממשיכים להקציף מעט.
3 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קינמון, אבקת אפייה וקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
>> לבלוג של קרן אגם
4 יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה או לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים 30-35 דקות, עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגה.
5 מכינים את הזיגוג: מערבבים בקערה אבקת סוכר עם מים רותחים לתערובת סמיכה ואחידה. מצפים את העוגה ומפזרים אגוזים קצוצים. מגישים וזוללים.
* העוגה נשמרת בטמפרטורת חדר כשלושה ימים כשהיא עטופה היטב.
*לגרסת פרווה אפשר להמיר את השמנת בקרם קוקוס.
* אם אין לכם מיקסר, אפשר להשתמש במטרפה גדולה.