1 מערבבים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קמח שקדים ואבקת סוכר.
2 מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים שוב בפולסים קצרים עד שנוצרים פירורי בצק.
>> לבלוג של קרן אגם
תקריב! | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
3 מוסיפים מים ומעבדים שוב עד לקבלת כדור בצק. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. מוציאים את הבצק מהקערה של מעבד המזון ומניחים בצד.
4 מכניסים למעבד המזון את כל האגוזים וטוחנים לתערובת פירורית.
5 מערבבים את הבצק הפריך עם האגוזים הטחונים (אפשר בפולסים במעבד המזון).
6 מחממים תנור ל-180 מעלות ומפרדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
7 קורצים כדורים קטנים מהבצק ומסדרים בתבנית.
8 אופים את העוגיות 10-11 דקות עד שהן רק טיפה משחימות. מוציאים ומגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר.
9 מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה עד ארבעה ימים.