עוגיות אגוזים מושלגותמי שמגביל את הבצק הפריך שלו לתחתיות של פאי הוא לא פחות מפראייר גדול. תראו את העוגיות האלה - שכל מה שיש בהן זה בצק פריך, המון המון אגוזים וציפוי של אבקת סוכר. אתם לא חייבים צנצנת כזו על השיש?![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :ל-30 עוגיות בינוניות:
לתערובת האגוזים::
לעיטור אחרי אפייה:
אופן ההכנה:1 מערבבים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קמח שקדים ואבקת סוכר. 2 מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים שוב בפולסים קצרים עד שנוצרים פירורי בצק. ![]() 3 מוסיפים מים ומעבדים שוב עד לקבלת כדור בצק. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. מוציאים את הבצק מהקערה של מעבד המזון ומניחים בצד. 4 מכניסים למעבד המזון את כל האגוזים וטוחנים לתערובת פירורית. 5 מערבבים את הבצק הפריך עם האגוזים הטחונים (אפשר בפולסים במעבד המזון). 6 מחממים תנור ל-180 מעלות ומפרדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 7 קורצים כדורים קטנים מהבצק ומסדרים בתבנית. 8 אופים את העוגיות 10-11 דקות עד שהן רק טיפה משחימות. מוציאים ומגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר. 9 מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה עד ארבעה ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|