עוגת גזרעוגת גזר בחושה רכה ולחה, מדיפה ניחוחות של ג'ינג'ר (טרי!) וקינמון ומגיעה קומפלט עם ציפוי לימוני הורס. אתם באמת מרגישים שתוכלו לעבור את סוף השבוע הקרוב בלי אחת כזו על השיש?![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק לא חד פעמית:
ציפוי לעוגת גזר:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 טורפים בקערה את הביצים ושני סוגי הסוכר למשך 2 דקות, לקבלת תערובת מעט תפוחה. 3 מוסיפים את השמן לאט לאט וממשיכים לטרוף. מוסיפים ג'ינג'ר טרי וגזר ומערבבים היטב. 4 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואבקת סודה לשתייה. 5 מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הביצים והשמן עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומעבירים לתבנית. 6 מיישרים את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מוציאים את העוגה ומצננים מעט. 7 הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר ומיץ לימון לקבלת תערובת במרקם משחתי. מצפים את העוגה בעזרת כף או ספטולה. ** העוגה תישמר כשהיא עטופה היטב במקרר עד ארבעה ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|