בויוס (בורקס) מנגולד וגבינותהיום, חברים, אנחנו לא מתקתקים שום דבר ולא מוציאים בצק מהמקפיא. היום אנחנו מכינים בויוס פרום סקרץ', בצק והכל, ומיד מזמינים את כל המשפחה כדי להשוויץ. תגידו אתם, יש יותר מגרה מהבורקס הזה בעולם כולו?
צילום: נופר צור, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק (10 יחידות):
למילוי:
להברשה לפני אפייה:
אופן ההכנה:1 מכינים קערת פלסטיק גדולה, שתספיק ל-10 כדורים בגודל כדור טניס. 2 מכינים את הבצק: מערבבים בקערה קמח, מלח שמן וחומץ. מוסיפים כוס וחצי מים ומערבבים עד לקבלת כדור בצק. אם יש צורך מוסיפים את רבע הכוס הנוספת. 3 מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים ומעצבים כל חתיכת בצק לכדור. 4 שופכים קצת שמן לקערת הפלסטיק ומניחים בתוכה את כל הכדורים, אחד ליד השני. מוזגים פנימה שמן שיכסה את כל הכדורים עד למעלה, והופכים את הכדורים כדי לוודא שהם משומנים מכל הצדדים. מניחים לשעתיים בצד (או ללילה במקרר). כדורי הבצק | צילום: נופר צור, mako אוכל5 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את הגבינות והמנגולד ומתבלים במלח ופלפל. 6 מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה לידכם. 7 מניחים כדור בצק על משטח העבודה ופותחים אותו בעזרת הידיים למלבן דק (הבצק מאוד נוח לעבודה, הוא ממש הולך להתגלץ' לכם בידיים). 8 מניחים 2 כפות מתערובת המילוי בחלק התחתון של הבצק לרוחב, ומגלגלים לרולדה ארוכה. פותחים את הבצק | צילום: נופר צור, mako אוכל מניחים מהמילוי | צילום: נופר צור, mako אוכל ומגלגלים | צילום: נופר צור, mako אוכל מורחים בביצה | צילום: נופר צור, mako אוכל מוכן! | צילום: נופר צור, mako אוכל9 מעצבים את הרולדה לצורת לב כמו בתמונה, דוחפים את הקצוות למטה ומניחים על תבנית האפייה. ממשיכים כך עם יתרת הכדורים. 10 מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים עד להשחמה כ-35 דקות.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|