רכיבים:
- 1 אצבע BAKEIT וניל
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 2/3 כוס מים
- 1/4 1 כוס קמח תופח
אופן ההכנה:
- מוציאים אצבע BAKEIT וניל לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים היטב. מוסיפים קמח וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מחממים את המחבת היטב על להבה חלשה ומשמנים עם כפית שמן או קוביית חמאה קטנה.
- בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למחבת.
- ממתינים 1-2 דק' עד שנוצרות בועות בפנקייק והופכים בזהירות בעזרת תרווד. ממתינים דקה נוספת ומוציאים (הפנקייק אמור להיות בצבע זהוב).
טיפ: במידה והבלילה עומדת יותר מידי זמן בחוץ היא תתחיל להיות סמיכה מידי. מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים.