3 רכיבים בלבד:
- 2 BAKEIT שוקולד
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- 1/2 כוס סוכר לבן
אופן ההכנה:
- מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים עם מיכל שמנת מתוקה בפולסים עד להמסה מלאה.
- מערבבים היטב ומקררים במקרר 20 דק לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד.
- מוסיפים את מיכל השמנת השני, הסוכר ומקציפים במיקסר. מתחילים במהירות נמוכה ומגבירים למהירות המקסימלית עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מכסים ומכניסים למקרר ל 2-12 שעות להתייצבות.
טיפ: למנות אישיות ניתן לחלק ל - 8-10 כוסיות לפני הקירור.