1 מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת מיקסר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2 בקערה נפרדת מערבבים את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט, ומערבבים לתוכה את תערובת החלמונים בתנועות קיפול.
3 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת בהדרגה לתערובת המסקרפונה עד לקבלת קרם חלק. מחלקים את התערובת לשתי קערות.
4 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי). מוסיפים את השוקולד המומס לאחת הקערות יחד עם הקקאו ומערבבים היטב.
5 ממיסים את הקפה המגורען במים רותחים. מוסיפים ליקר קפה או ברנדי ומערבבים.
6 טובלים מחצית מהבישקוטים טבילה קצרצרה בתערובת הקפה, שוברים ומרפדים את תחתית הכוסות. יוצקים מעל את תערובת השוקולד.
7 טובלים את שאר הבישקוטים בתערובת הקפה ומניחים מעל תערובת השוקולד. יוצקים את תערובת הגבינה הלבנה.
8 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות. שומרים עד 4 ימים.
9 זורים קקאו או שוקולד מגורר ומגישים.
>> עוד מתכונים איטלקיים טעימים